Valaro Group B.V.

Valaro Group investeert en adviseert (in) creatieve bedrijven die innovatieve, slimme en toekomstige ICT-oplossingen bedenken en vermarkten. Simpel, maar vooral slim.

 

Creatief, innovatied en slim

Creatieve en slimme innovatie staat bij Valaro Group voorop. Alle diensten en producten die wij enonze bedrijven leveren, maken een belangrijk verschil voor de klant. Ze dragen bij aan een makkelijkere, transparantere en slimmere manier van werken en leven. Op die manier kunnen bedrijven echt succesvol zijn in de ICT. Slim toch?

 

Onze Klanten

Onze klanten zijn voornamelijk actief in sectoren zoals ICT & Internet, Financieel, Media & Uitgeverijen, Music & Entertainment, RTV, Food & Beverage, Retail, Travel & Leisure, Non-profit, Automotive, Kunstwereld en Zakelijke Dienstverlening.

 

Jonge expertise

Valaro Group BV is een jonge, ambitieuze onderneming. We zijn ontstaan door het beste te bundelen uit telecom, automotive en de ICT-sector. In deze branches zijn we al meer dan 20 jaar actief. Door deze krachten te bundelen, kan Valaro Group essentiële koppelingen maken tussen deze sectoren.

Pascal Roozen heeft een brede ervaring in telecom en ICT. Als directeur van Valaro Group denkt hij met bedrijven mee en adviseert hij hen bij het bedenken van slimme oplossingen. Omdat hij de markt als geen ander kent, weet hij bedrijven en mensen te verbinden en te inspireren.

 

Verbinden, adviseren en vermarkten

Valaro Group is een participatie-bedrijf en een investeerder. We investeren in die bedrijven, die nieuwe, toekomstige, maar vooral slimme ICT-oplossingen bedenken. We helpen ze niet alleen financieel, maar staan ze ook met raad en daad terzijde. Omdat we al 20 jaar ervaring hebben in telecom, ICT en automotive, kunnen we daar waar nodig, het juiste advies geven. We treden op als consultant en verbindende factor om ICT-specialisten en bdrijven tot een succes te maken.

 

Valaro | Valaro Group B.V.
©